HRB400 HRB500 Steel Rebars

Katerangan pondok:

HRB steel bar, nyaeta, Hot-rolled Ribbed Bar, panas-rolled ribbed bar, nu disebut ribbed steel bar.

 

$ 490,00 - $ 590,00 / Ton

5 Ton (Pesanan Min.)

Rincian produk

Tag produk

Bar baja HRB, nyaéta, Hot-rolled Ribbed Bar, hot-rolled ribbed bar, anu disebut ribbed steel bar nujul kana beungeut bar baja anu cacad ku prosés rolling panas pikeun ngaronjatkeun gaya occlusal kalawan beton, kaasup. permukaan ribbed baja bar, spiral bar, Herringbone bar, sabit bar, jsb.
Rebar mangrupakeun ngaran umum pikeun bar baja ribbed panas-digulung.Kelas bar baja panas-digulung biasa diwangun ku HRB jeung titik ngahasilkeun minimum kelas.H, R, jeung B nyaéta hurup kahiji tina tilu kecap, Hotrolled, Ribbed, sarta Bars, masing-masing.
Bar baja ribbed panas-digulung dibagi kana tilu sasmita: HRB335 (kelas heubeul nyaeta 20MnSi), kelas tilu HRB400 (kelas heubeul nyaeta 20MnSiV, 20MnSiNb, 20Mnti), sarta kelas opat HRB500.

Steel Pipe Coil Plate Lambaran Tube

Standar
BS4449-2005,GB1449.2-2007,JIS G3112-2004, ASTM A615-A615M-04a,
Korea StandarsKS D 3504, AustralasianStandard AS/NZS 4671
Kelas
BS4449, Gr460B, Gr500B, GB1449.2, HRB335, HRB400, HRB500, HRB400E, HRB500E, ASTM A615, GR40/GR60/GR75, JIS G3112, SD390, SD360
StandarKS D 3504 SD400 SD500 SD600, AustralasianStandar GR500N
Ukuran
6mm, 8mm, 10mm, 12mm, 13mm, 14mm, 16mm, 20mm, 22mm, 25mm, 30mm, 32mm, 40mm, 50mm, jsb.
Panjangna
6-12m atanapi nurutkeun sarat customer urang atanapi di coil
Aplikasi
konstruksi rékayasa sipil, kayaning perumahan, sasak, jalan, jsb
Pangiriman
Biasana 3-10 dinten saatos nampi deposit atanapi L / C dina tetempoan
Bungkusan
Dipak dina kebat, pakét seaworthy baku atawa sarat konsumén '

Seamless Steel Pipe Coil Plate Lambaran Tube

 

Aya seueur jinis rebar, biasana digolongkeun dumasar kana komposisi kimia, prosés produksi, bentuk rolling, bentuk suplai, ukuran diameter, sareng dianggo dina struktur:
1. Numutkeun diaméterna
Kawat baja (diaméterna 3 ~ 5mm), bar baja ipis (diaméterna 6 ~ 10mm), bar baja kandel (diaméterna leuwih gede ti 22mm).
2. Numutkeun sipat mékanis
Kelas I rebar (300/420);Kelas II rebar (335/455);Kelas III rebar (400/540) jeung Kelas IV (500/630)
3. Nurutkeun kana prosés produksi
Panas-digulung, tiis-digulung, tiis-digambar bar baja, kitu ogé panas-diolah baja bar dijieunna tina kelas IV baja bar, boga kakuatan leuwih luhur ti baheula.

Baja Rebar

Galvanized Steel Pipe Coil Plate Lambaran Tube

Ngolah rebar umumna ngaliwatan opat prosés:

panyabutan karat rebar➜ rebar straightening➜ motong rebar➜ rebar ngabentuk.

Pipa baja Coils pelat lambar tabung

Ayeuna, beton bertulang dianggo dina wangunan sipil, industri sareng gedong luhur.Éta bahan utama anu nangtukeun
kapasitas bearing wangunan.Ayeuna teu aya jinis beton anu tiasa ngagentos beton bertulang.Hal ieu dipaké dina paling
tina karya konstruksi anu aya ayeuna.Khususna, beton bertulang ngamajukeun kaunggulan na dina proyék ageung anu peryogi
kapasitas bearing tinggi.Wangunan luhur, wangunan industri, bandara, sasak, jalan, jeung sajabana sadayana nganggo beton bertulang.

TMT Steel Bar

Steel Pipe Coil Plate Lambaran Tubing

Bar baja cacad

Steel Seamless Pipe Coil Plate Lambaran Tube

Q: Dupi anjeun produsén?
A: Sumuhun, kami produsén Steel Rebar, Urang boga pabrik sorangan, anu lokasina di Shandong, Cina.Simkuring boga kakuatan ngarah dina ngahasilkeun sarta exporting cacad Steel Bar.Urang janji yén kami téh naon nu ditéang.
Q: Dupi urang didatangan pabrik anjeun?
A: Wilujeng sumping sakali kami gaduh jadwal anjeun kami bakal ngajemput anjeun.
Q: Dupi anjeun gaduh kadali kualitas?
A: Sumuhun, urang tiasa nampi BV, SGS inspeksi katilu.
Q: Dupi anjeun ngatur kiriman?
A: Yakin, urang boga angkutan barang forwarder permanén anu bisa mangtaun harga pangalusna ti paling pausahaan kapal na nawiskeun jasa profésional.
Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?
A: Umumna éta 7-14 poé lamun barang aya di stock.atawa éta 25-35 poé lamun barang teu di stock, éta nurutkeun kuantitas.
Q: Kumaha urang bisa meunang tawaran?
A: Punten nawiskeun spésifikasi produk, sapertos bahan, ukuran, bentuk, jsb. Janten urang tiasa masihan tawaran anu pangsaéna.
Q: Dupi urang meunang sababaraha sampel? Sakur biaya?
A: Sumuhun, anjeun bisa meunangkeun sampel sadia di stock.Free kami pikeun sampel nyata, tapi konsumén kudu mayar ongkos angkutan barang.
Q: Kumaha anjeun nyieun bisnis urang jangka panjang sarta hubungan alus?
A: 1.We tetep kualitasna alus sarta harga kalapa pikeun mastikeun benefit konsumén urang.
2.We hormat unggal customer salaku sobat urang jeung urang tulus ngalakukeun bisnis jeung nyieun babaturan jeung maranehna, euweuh urusan mana maranéhanana asalna.


  • saméméhna:
  • Teras: