ASTM A830-1045 Plat Baja Karbon Luhur

Katerangan pondok:

ASTM A830-1045 Lempeng Baja Karbon Luhur mangrupikeun jinis palte baja alloy.

 

$ 560,00 - $ 690,00 / Ton

5 Ton (Pesanan Min.)

Rincian produk

Tag produk

ASTM A830-1045Luhur-karbon Steel Platemangrupakeun jenis lambaran baja alloy.Saatos perlakuan panas ditangtoskeun atanapi hardening gambar tiis, baja karbon tinggi boga kakuatan tinggi na teu karasa, wates elastis tinggi na wates kacapean, sarta kinerja motong téh bisa ditarima, tapi kinerja las sarta pangabisa deformasi palastik tiis goréng.Kusabab kandungan karbon anu luhur, retakan anu rawan lumangsung nalika quenching cai, jadi quenching ganda-cair lolobana dipaké, sarta quenching minyak lolobana dipaké pikeun bagian leutik-bagian.Jenis ieu baja umumna tempered atawa dinormalisasi dina suhu sedeng sanggeus quenching atawa dipaké dina kaayaan permukaan quenched.Utamana dipaké dina pembuatan cinyusu jeung maké-tahan bagian.Karbon alat baja mangrupakeun baja karbon tinggi nu dasarna henteu nambahkeun elemen alloying, sarta eta oge baja kalawan béaya rendah, alus tiis jeung panas workability, sarta rupa-rupa pamakéan diantara steels alat.Eusi karbonna nyaéta 0,65 dugi ka 1,35%, sareng éta mangrupikeun baja khusus anu dianggo pikeun ngadamel alat.

Steel Pipe Coil Plate Lambaran Tube

 

Ngaran Produk ASTM A830-1045Luhur-karbon Steel PlateLambaran
Standar ASTM A830-1045
Bahan GB:45#ASTM: AiSi 1045JIS: S45CDIN: C45E/Ck45
Téknologi Panas Gulung, Tiis Gulung, Tiis Digambar, Panas Dibébaskeun
Toleransi Kontrol sareng standar, OD: +/-1%, WT: +/-5%
Komposisi Kimia  C: 0,43-0,5%Bungbulang: 0,6-0,9%P: ≤0,04%

S: ≤0,05%

 

Milik mékanis Kakuatan ngahasilkeun (MPa): 450Kakuatan Tensile (MPa): 585Elongation%: 12%
Aplikasi Loba dipaké dina komponén laut, wangunan komponén struktur baja, fasilitas bantu gardu induk,industri ringan, jsb. 
Sarat pamayaran 1.FOB 30% T / T, 70% Sateuacan kiriman
2.CIF 30% Pra-mayar , Kasaimbangan kudu dibayar saméméh kiriman
3.Irrevocable 100% L / C dina tetempoan
Inspeksi pihak katilu SGS, BV, MTC
Kaunggulan waktos pangiriman 1.Short2.Jaminan kualitas3. harga kalapa,4. Sampel Gratis
Waktos pangiriman Dina 25 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna

 

Seamless Steel Pipe Coil Plate Lambaran Tube

Pelat baja nyaéta waja datar anu tuang sareng baja molten sareng dipencet saatos tiis.
Lambaran baja datar, rectangular sarta bisa langsung digulung atawa motong tina strips baja lega.
Pelat baja dibagi dumasar kana ketebalan, pelat baja ipis kirang ti 4 mm (pangipis 0,2 mm), pelat baja sedeng-kandel 4-60 mm, sareng pelat baja tambahan kandel 60-115 mm.
cadar baja dibagi kana plat rolling panas sarta plat rolling tiis nurutkeun rolling.

 

Plat Baja Karbon

Galvanized Steel Pipe Coil Plate Lambaran Tube

1. Hot Rolled Steel Plate
Métode processing rolling panas kaasup rolling panas, forging, Tonjolan jeung métode séjénna.
2. Tiis Rolled Steel Plate
métode processing rolling tiis kaasup rolling tiis, gambar tiis tur gambar tiis, bending tiis, Tonjolan tiis jeung métode séjénna.
Metodeu rolling tiis nyaéta neruskeun ngolah baja digulung panas handap suhu recrystallization sangkan eta baja digulung tiis.Ngagunakeun métode processing rolling tiis bisa ngaronjatkeun sipat mékanis tina baja, sarta ménta produk kalawan akurasi diménsi tinggi na smoothness tangtu.

Pipa baja Coils pelat lambar tabung

 

Karbon Steel Lambaran

Steel Pipe Coil Plate Lambaran Tubing

Hot Rolled Karbon Steel Lambaran

Hot Rolled Carbon Steel Plate

 

Steel Seamless Pipe Coil Plate Lambaran Tube
Q: Dupi anjeun produsén?
A: Leres, kami produsén Karbon Steel Sheet, Kami gaduh pabrik sorangan, anu aya di Shandong, Cina.Simkuring boga kakuatan ngarah dina ngahasilkeun sarta exporting pelat baja karbon, lambar baja digulung tiis, jsb Urang janji yén kami naon nu Anjeun keur pilari.
Q: Dupi urang didatangan pabrik anjeun?
A: Wilujeng sumping sakali kami gaduh jadwal anjeun kami bakal ngajemput anjeun.
Q: Dupi anjeun gaduh kadali kualitas?
A: Sumuhun, urang tiasa nampi BV, SGS inspeksi katilu.
Q: Dupi anjeun ngatur kiriman?
A: Yakin, urang boga angkutan barang forwarder permanén anu bisa mangtaun harga pangalusna ti paling pausahaan kapal na nawiskeun jasa profésional.
Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?
A: Umumna éta 7-14 poé lamun barang aya di stock.atawa éta 25-35 poé lamun barang teu di stock, éta nurutkeun kuantitas.
Q: Kumaha urang bisa meunang tawaran?
A: Punten nawiskeun spésifikasi produk, sapertos bahan, ukuran, bentuk, jsb. Janten urang tiasa masihan tawaran anu pangsaéna.
Q: Dupi urang meunang sababaraha sampel? Sakur biaya?
A: Sumuhun, anjeun bisa meunangkeun sampel sadia di stock.Free kami pikeun sampel nyata, tapi konsumén kudu mayar ongkos angkutan barang.
Q: Kumaha anjeun nyieun bisnis urang jangka panjang sarta hubungan alus?
A: 1.We tetep kualitasna alus sarta harga kalapa pikeun mastikeun benefit konsumén urang.
2.We hormat unggal customer salaku sobat urang jeung urang tulus ngalakukeun bisnis jeung nyieun babaturan jeung maranehna, euweuh urusan mana maranéhanana asalna.


  • saméméhna:
  • Teras: