SS400 Hot Rolled H-Beam Steel

Katerangan pondok:

SS400 Hot Rolled H Beam Steel.SS400 mindeng digulung kana rod kawat atawa baja buleud, baja kuadrat, baja datar, baja sudut, I-beam, saluran baja, jandéla pigura baja, jsb.

 

$ 490,00 - $ 590,00 / Ton

5 Ton (Pesanan Min.)

Rincian produk

Tag produk

SS400 Hot Rolled H-Beam Steel.SS400 mindeng digulung kana rod kawat atawa baja buleud, baja kuadrat, baja datar, baja sudut, I-balok, baja saluran, baja pigura jandela, jeung sajabana, sarta sedeng jeung pelat baja kandel.Hal ieu loba dipaké dina konstruksi jeung struktur rékayasa.Hal ieu dipaké pikeun nyieun waja baja atawa ngawangun gedong pabrik, munara transmisi tegangan tinggi, sasak, kandaraan, boilers, peti, kapal, jsb Hal ieu ogé loba dipaké pikeun bagian mékanis nu teu merlukeun kinerja tinggi.H-balok anu ekonomis. bagian sareng profil efisiensi tinggi kalayan distribusi aréa cross-sectional anu langkung dioptimalkeun sareng rasio kakuatan-to-beurat anu langkung lumrah.Dingaranan sabab bagian melintang na sarua jeung hurup Inggris "H".Kusabab sakabeh bagian tina H-balok disusun dina sudut katuhu, H-beam boga kaunggulan résistansi bending kuat, konstruksi basajan, hemat ongkos jeung beurat lampu dina sagala arah, sarta geus loba dipaké.Bentuk bagian sarua jeung hiji profil bagian ekonomis tina hurup Latin kapital H, ogé katelah balok baja universal, ujung lega (ujung) I-beam atawa paralel flange I-beam.Bagian melintang H-beam biasana kalebet dua bagian, pelat wéb sareng pelat flange, ogé katelah cangkéng sareng ujung.H-balok loba dipaké sarta utamana dipaké pikeun: rupa struktur wangunan sipil jeung industri;rupa-rupa tutuwuhan industri bentang badag sarta wangunan luhur-naékna modern, utamana tutuwuhan industri di wewengkon kalawan aktivitas seismik sering jeung kaayaan kerja suhu luhur;merlukeun kapasitas bearing badag sarta cross-bagian Sasak badag kalayan stabilitas alus tur bentang badag;alat-alat beurat;jalan raya;skeletons kapal;rojongan tambang;perlakuan pondasi jeung rékayasa Embankment;rupa-rupa komponén mesin.

Steel Pipe Coil Plate Lambaran Tube

 

Ngaran Produk SS400Hot Rolled H Beam Steel
Standar SS400
Bahan GB:Q235AASTM: A570 GR.AJIS: SS 400

DIN: S235JR

 

 

Téknologi Panas Gulung, Tiis Gulung
Komposisi Kimia   C: ≤0,17%

Si: ≤0,5%

Bungbulang: ≤1,4%

P: ≤0,035%

S: ≤0,035%

 

 

Milik mékanis Kakuatan ngahasilkeun (MPa) ≥:235Kakuatan Tensile (MPa): 340-470Elongation %≥:24 

 

Toleransi Kontrol sareng standar, OD: +/-1%, WT: +/-5%
Aplikasi Loba dipaké dina mobil, motor, cinyusu gas, mesin hidrolik,mesin konstruksi jeung industri refrigeration
Sarat pamayaran 1.FOB 30% T / T, 70% Sateuacan kiriman
2.CIF 30% Pra-mayar , Kasaimbangan kudu dibayar saméméh kiriman
3.Irrevocable 100% L / C dina tetempoan
Inspeksi pihak katilu SGS, BV, MTC
Kaunggulan waktos pangiriman 1.Short2.Jaminan kualitas3. harga kalapa,

4. Sampel Gratis

Waktos pangiriman Dina 25 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna


Seamless Steel Pipe Coil Plate Lambaran Tube

Baja H Beam

Baja H Balok

Galvanized Steel Pipe Coil Plate Lambaran Tube

H-beams bisa dihasilkeun ku las atawa rolling.Dilas H-beam nyaéta pikeun motong strip tina ketebalan cocog pikeun lebar cocog, sarta weld flange jeung web babarengan dina Unit las kontinyu.Dilas H-beam boga kalemahan konsumsi logam badag, hese pikeun mastikeun kinerja produk seragam, sarta spésifikasi ukuran kawates.Ku alatan éta, H-balok utamana dihasilkeun ku métode rolling.Dina produksi rolling baja modern, H-balok anu digulung maké pabrik rolling universal.Jaba tina H-beam ieu digulung antara gulungan horizontal luhur jeung handap, sarta flanges digulung sarta kabentuk sakaligus antara sisi roll horizontal sarta roll nangtung.

Pipa baja Coils pelat lambar tabung

 

Aplikasi tina Hot ngajual baja galvanized struktural h beam kalawan harga low
Loba dipaké dina konstruksi jeung aplikasi posting lianna.Ukuran ti 100 * 100mm ka 900 * 300mm, beurat per méter ti 17.2Kg ka 286Kg.Panjang standar nyaéta 6 méter sareng 12 méter.Sasmita anu pang populerna nyaéta Q235B (Sarua jeung St37.2, S235JR, ASTM A36) jeung Q345B (Sarua jeung St52.3, S355JR).
Panas ngajual struktural galvanized baja h beam harga low Aplikasi: Paké dina konstruksi jeung aplikasi posting séjén atawa struktur baja.Hot sell struktural galvanized steel h beam low harga Kauntungannana:
Kami gaduh saluran bisnis anu saé pisan sareng pabrik lokal.Kami salawasna nyayogikeun produk baja kualitas dina harga anu kompetitif pisan sareng ngadamel unggal prosés kalebet ngahasilkeun, transportasi domestik, pamariksaan sareng kiriman dina kontrol urang.

 

H Beams Steel

Steel Pipe Coil Plate Lambaran Tubing

Baja H-Beam

 

Bungkusan
packing ékspor seaworthy baku, tipe séjén packing bisa ngaropéa sakumaha unggal sarat.
bungkusan pangiriman
Dibuntel ku tali baja teguh, gampang pikeun ngamuat sareng ngabongkar.

 

Steel Seamless Pipe Coil Plate Lambaran Tube

Q: Dupi anjeun produsén?
A: Sumuhun, kami produsén pipe baja seamless, Urang boga pabrik sorangan, anu lokasina di Shandong, Cina.Simkuring boga kakuatan ngarah dina ngahasilkeun sarta exporting rupa produk baja.Urang janji yén kami téh naon nu ditéang.
Q: Dupi urang didatangan pabrik anjeun?
A: Wilujeng sumping sakali kami gaduh jadwal anjeun kami bakal ngajemput anjeun.
Q: Dupi anjeun gaduh kadali kualitas?
A: Sumuhun, urang tiasa nampi BV, SGS inspeksi katilu.
Q: Dupi anjeun ngatur kiriman?
A: Yakin, urang boga angkutan barang forwarder permanén anu bisa mangtaun harga pangalusna ti paling pausahaan kapal na nawiskeun jasa profésional.
Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?
A: Umumna éta 7-14 poé lamun barang aya di stock.atawa éta 25-35 poé lamun barang teu di stock, éta nurutkeun kuantitas.
Q: Kumaha urang bisa meunang tawaran?
A: Punten nawiskeun spésifikasi produk, sapertos bahan, ukuran, bentuk, jsb. Janten urang tiasa masihan tawaran anu pangsaéna.
Q: Dupi urang meunang sababaraha sampel? Sakur biaya?
A: Sumuhun, anjeun bisa meunangkeun sampel sadia di stock.Free kami pikeun sampel nyata, tapi konsumén kudu mayar ongkos angkutan barang.
Q: Kumaha anjeun nyieun bisnis urang jangka panjang sarta hubungan alus?
A: 1.We tetep kualitasna alus sarta harga kalapa pikeun mastikeun benefit konsumén urang.
2.We hormat unggal customer salaku sobat urang jeung urang tulus ngalakukeun bisnis jeung nyieun babaturan jeung maranehna, euweuh urusan mana maranéhanana asalna.


  • saméméhna:
  • Teras: