AISI 4140 Babak Steel Bar

Katerangan pondok:

AISI 4140 baja, baja ieu workability alus, deformasi processing leutik, résistansi kacapean alus, nyaéta baja hardenability sedeng.

 

$ 550,00 - $ 650,00 / Ton

5 Ton (Pesanan Min.)

Rincian produk

Tag produk

AISI 4140 baja, baja ieu workability alus, deformasi processing leutik, résistansi kacapean alus, mangrupakeun baja hardenability sedeng, 4140 boga kakuatan alus sarta sipat mékanis komprehensif alus sanggeus perlakuan panas, workability alus, ngahasilkeun High.Suhu pamakéan maksimum nyaéta 427 darajat Celsius.4140 kakuatan, hardenability tinggi, kateguhan alus, deformasi leutik salila quenching, kakuatan ngabdi tinggi jeung kakuatan langgeng dina suhu luhur.Hal ieu dipaké pikeun nyieun forgings anu merlukeun kakuatan leuwih luhur sarta bagian quenched na tempered leuwih badag batan 35CrMo baja, kayaning gears badag pikeun traction lokomotif, gears transmisi supercharger, axles pungkur, rod nyambungkeun jeung klip spring nu beurat dimuat, sarta ogé bisa dipaké. pikeun bor mendi pipe sarta parabot fishing pikeun sumur minyak handap 2000m, sarta bisa dipaké pikeun molds mesin bending.

Steel Pipe Coil Plate Lambaran Tube

Ngaran Produk AISI 4140 Babak Steel Bar
Standar AISI 4140
Bahan  Q195, Q235,10 #, 20 #, 35 #, 45 #, Q215, Q314,15MN 3Cr2W8V, 20CrMnTi, 5CrMnMo, jsb.

 

Téknologi Hot Rolled, Ngajalin jeung Tiis Digambar
Toleransi Kontrol sareng standar, OD: +/-1%, WT: +/-5%
Aplikasi Bar buleud leutik 5,5-25 mm biasana disayogikeun dina bungkusan jalur lempeng, sareng sering dianggo salaku bar baja, bolts sareng sababaraha bagian mékanis;bar buleud leuwih badag batan 25 mm utamana dipaké pikeun pembuatan bagian mékanis, billet tina pipa baja seamless, jsb. 
Sarat pamayaran 1.FOB 30% T / T, 70% Sateuacan kiriman
2.CIF 30% Pra-mayar , Kasaimbangan kudu dibayar saméméh kiriman
3.Irrevocable 100% L / C dina tetempoan
Inspeksi pihak katilu SGS, BV, MTC
Kaunggulan waktos pangiriman 1.Short2.Jaminan kualitas

3. harga kalapa,

4. Sampel Gratis

Waktos pangiriman Dina 25 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna


Seamless Steel Pipe Coil Plate Lambaran Tube

Babak baja utamana ngawengku buleud baja stainless steel sarta buleud baja karbon baja:
1. Numutkeun prosés, baja buleud dibagi kana tilu jenis: rolling panas, forging jeung gambar tiis.Spésifikasi tina bar buleud panas-digulung nyaéta 5,5-250 mm, diantarana, bar buleud leutik 5,5-25 mm lolobana disadiakeun dina bundles tina strips lempeng, nu mindeng dipaké salaku bar baja, bolts sarta sagala rupa bagian mékanis;bar buleud leuwih badag batan 25 mm utamana Pikeun pembuatan bagian mékanis, tube blanks pikeun tabung baja seamless, jsb.
2. Numutkeun komposisi kimia, baja karbon buleud baja (nyaéta, dina watesan kandungan karbon) bisa dibagi kana baja karbon low, baja karbon sedeng jeung baja karbon tinggi.
3. Numutkeun kualitas baja, baja buleud bisa dibagi kana baja karbon biasa jeung baja karbon kualitas luhur.
4. Numutkeun tujuanana, baja buleud bisa dibagi kana baja struktural karbon jeung baja alat karbon.

Babak Steel Bar Rod

Stainless Babak Steel Bar Rod

Galvanized Steel Pipe Coil Plate Lambaran Tube

Baja buleud digolongkeun dumasar kana prosés produksi: dibagi kana tilu jinis: rolling panas, tempa sareng gambar tiis.
Hot rolled round steel mangrupikeun metode pamrosésan tekanan dimana billet logam dialirkeun sapasang gulungan puteran (rupa-rupa wangun), sareng bagian bahan diréduksi sareng panjangna ningkat kusabab komprési ngabentuk sareng ngagulung gulungan.Ieu mangrupikeun metode produksi anu paling sering dianggo pikeun produksi baja.Ieu utamana dipaké pikeun ngahasilkeun propil, piring jeung pipa.
Ngajalin baja buleud: nujul kana baja buleud nu bisa ngawangun ku forging.Sacara umum, kualitas baja buleud dihasilkeun ku metoda rolling forging bébas leuwih hade dina kaayaan rasio deformasi sarua, sabab forging pikeun ngahontal jumlah deformasi sarua rolling merlukeun forging terus-terusan mun elongate (forging nyaeta deformasi bébas tur rolling Ieu). nyaeta konstrain deformasi), jadi billet sarua ngahasilkeun sarua rengse babak baja forging sarua jeung paningkatan dina babandingan deformasi rolling ku leuwih ti 50%.Sajaba ti éta, sacara umum, forging teh deformasi sakabéh baja tina beungeut kana interior jeung beungeut rolling ieu cacad munggaran, jadi The internal struktur, darajat segregation, garis aliran logam, jsb tina bar buleud dihasilkeun ku dua. sagemblengna béda, sarta kualitas bar babak ngajalin umumna leuwih hade tinimbang nu bar buleud digulung.Ku alatan éta, komponén konci kayaning huluna hook bango kudu bagian ngajalin.
Tiis-digambar baja buleud: ogé katelah tiis-digambar baja buleud, tiis-digambar baja unsur, tiis-digambar baja buleud, sarta baja buleud lemes, éta jenis baja bagian tiis-digambar.Naha éta baja buleud tiis-digambar atanapi baja buleud, bentukna buleud, tapi beungeut baja buleud tiis-digambar lemes pisan, akurasi dimensi na tinggi, sarta sipat mékanis na anu luhur.Kusabab akurasi dimensi na luhur, éta bisa dipaké langsung tanpa ngolah.

Pipa baja Coils pelat lambar tabung

 

Babak baja boga prospek aplikasi lega tur loba dipaké dina hardware, konstruksi, mobil, shipbuilding, pétrokimia, mesin, ubar, kadaharan, listrik, tanaga, aerospace, jsb, hiasan wangunan.Ngolah paling éksténsif ngeunaan bagian mékanis biasa, bagian baja rod umum, rod CD, bolts, kacang.

Babak Steel Rod Bar

Steel Pipe Coil Plate Lambaran Tubing

Baja Babak Rod Bar

 

Bungkusan
packing ékspor seaworthy baku, tipe séjén packing bisa ngaropéa sakumaha unggal sarat.
bungkusan pangiriman
Dibuntel ku tali baja teguh, gampang pikeun ngamuat sareng ngabongkar.

Steel Seamless Pipe Coil Plate Lambaran Tube

Q: Dupi anjeun produsén?
A: Sumuhun, kami produsén Steel Babak Bar, Kami boga pabrik sorangan, anu lokasina di Shandong, Cina.Simkuring boga kakuatan ngarah dina ngahasilkeun sarta exporting rupa produk baja.Urang janji yén kami téh naon nu ditéang.
Q: Dupi urang didatangan pabrik anjeun?
A: Wilujeng sumping sakali kami gaduh jadwal anjeun kami bakal ngajemput anjeun.
Q: Dupi anjeun gaduh kadali kualitas?
A: Sumuhun, urang tiasa nampi BV, SGS inspeksi katilu.
Q: Dupi anjeun ngatur kiriman?
A: Yakin, urang boga angkutan barang forwarder permanén anu bisa mangtaun harga pangalusna ti paling pausahaan kapal na nawiskeun jasa profésional.
Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?
A: Umumna éta 7-14 poé lamun barang aya di stock.atawa éta 25-35 poé lamun barang teu di stock, éta nurutkeun kuantitas.
Q: Kumaha urang bisa meunang tawaran?
A: Punten nawiskeun spésifikasi produk, sapertos bahan, ukuran, bentuk, jsb. Janten urang tiasa masihan tawaran anu pangsaéna.
Q: Dupi urang meunang sababaraha sampel? Sakur biaya?
A: Sumuhun, anjeun bisa meunangkeun sampel sadia di stock.Free kami pikeun sampel nyata, tapi konsumén kudu mayar ongkos angkutan barang.
Q: Kumaha anjeun nyieun bisnis urang jangka panjang sarta hubungan alus?
A: 1.We tetep kualitasna alus sarta harga kalapa pikeun mastikeun benefit konsumén urang.
2.We hormat unggal customer salaku sobat urang jeung urang tulus ngalakukeun bisnis jeung nyieun babaturan jeung maranehna, euweuh urusan mana maranéhanana asalna.


  • saméméhna:
  • Teras: