PPGI Prepainted Galvanized Steel Coils

Katerangan pondok:

PPGI Prepainted Steel Coil, PPGI & PPGL (prepainted galvanized steel & prepainted galvalume steel) ogé katelah pre-coated steel atawa warna coated steel coil, Ieu mangrupakeun produk dijieunna tina panas-dip cadar baja galvanis, panas-dip galvalume cadar baja, elektro lambaran baja galvanis, jsb.

 

$ 620,00 - $ 750,00 / Ton

5 Ton (Pesanan Min.)

Rincian produk

Tag produk

PPGI Prepainted Steel Coil, PPGI & PPGL (prepainted galvanized steel & prepainted galvalume steel) ogé katelah pre-coated steel atawa warna coated steel coil, Ieu mangrupakeun produk dijieunna tina panas-dip cadar baja galvanis, panas-dip galvalume cadar baja, elektro lambaran baja galvanized, jsb Saatos pretreatment permukaan, hiji atawa sababaraha lapisan palapis organik dilarapkeun dina beungeut cai, lajeng dipanggang na solidified.The Prepainted Steel Coils nyaeta lampu dina beurat, geulis dina penampilan, sarta boga kinerja anti korosi alus, sarta bisa langsung diolah.Warna umumna dibagi kana kulawu, biru laut, bata beureum, jsb Ieu utamana dipaké dina iklan, konstruksi, hiasan, panerapan imah, panerapan listrik, industri jati jeung industri transportasi.The coatings dipaké pikeun coil baja coated warna dumasar kana lingkungan nu résin dipilih, kayaning poliéster silikon dirobah poliéster, polyvinyl klorida plastisol, polyvinylidene klorida, jeung sajabana.

Steel Pipe Coil Plate Lambaran Tube

 

Ngaran Produk PPGI Prepainted Galvanized Steel Coil
Standar PPGI
Bahan
DC51D+Z, DC52D+Z, DC53D+Z, S280GD+Z, S350GD+Z, S550GD+Z, DC51D+AZ, DC52D+AZ, S250GD+AZ, S300GD+AZ, S350GD+AZ, S550GD+AZ, S550GD+AZ SECE, BLCE + Z, BLDE + Z, BUSDE + Z atanapi Sarat Palanggan
Téknologi Panas Gulung, Tiis Gulung, Tiis Digambar, Panas Dibébaskeun
Toleransi Kontrol sareng standar, OD: +/-1%, WT: +/-5%
Aplikasi Cadar baja warna-coated loba dipaké dina konstruksi, industri, manufaktur rumah tangga, bungkusan produk, hiasan interior jeung widang lianna. 
Sarat pamayaran 1.FOB 30% T / T, 70% Sateuacan kiriman
2.CIF 30% Pra-mayar , Kasaimbangan kudu dibayar saméméh kiriman
3.Irrevocable 100% L / C dina tetempoan
Inspeksi pihak katilu SGS, BV, MTC
Kaunggulan waktos pangiriman 1.Short2.Jaminan kualitas3. harga kalapa,

4. Sampel Gratis

Waktos pangiriman Dina 25 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna

Seamless Steel Pipe Coil Plate Lambaran Tube

 

Lambaran baja warna mangrupikeun produk anu didamel tina baja strip anu teras-terasan ngalaman degreasing permukaan sareng fosfat sareng perlakuan transfer kimiawi sanés dina jalur produksi, teras dilapis ku cet organik sareng dipanggang.Ieu mah ngan ukur boga kakuatan mékanis jeung gampang ngabentuk kinerja plat baja, tapi ogé boga hiasan alus sarta lalawanan korosi bahan organik.

Prepainted Steel Coil

Galvanized Steel Pipe Coil Plate Lambaran Tube

Tipe substrat
1.Hot-dip galvanized warna coated lambar baja (prepainted lambaran baja galvanized)
Produk diala ku palapis hiji palapis organik dina lambaran baja galvanized hot-dip nyaéta plat warna-coated panas-dip galvanized.Salian éfék pelindung séng, lambar warna-coated hot-dip galvanized ogé ngajaga ngalawan karat sarta ngabogaan umur layanan leuwih panjang batan lambar galvanized hot-dip;
2.Hot-dip aluminium-séng warna coated lambar (prepainted galvalume lambar baja)
Hot-dip aluminium-séng cadar baja ogé bisa dipaké salaku substrat warna-coated (55% AI-Zn jeung 5% AI-Zn);
3.Electroplated séng warna coated lambar
Lambaran elektro-galvanized dipaké salaku substrat, sarta produk diala ku baking kalawan palapis organik mangrupa plat warna-coated electrogalvanized.Mibanda penampilan geulis jeung sipat processing alus teuing, sarta ku kituna bisa utamana dipaké pikeun panerapan imah, audio, jati baja, hiasan interior, jeung sajabana.
Jenis palapis
Poliéster (PE): Adhesion anu saé, warna anu beunghar, rupa-rupa bentukna sareng daya tahan luar, résistansi kimia sedeng, sareng béaya rendah.
Silicon poliéster dirobah (SMP): Alus lalawanan abrasion sarta lalawanan panas, kitu ogé durability éksternal alus sarta lalawanan chalking, ingetan gloss, kalenturan umum, sarta ongkos sedeng.
Poliéster Daya Tahan Tinggi (HDP): ingetan warna anu saé sareng kinerja anti-ultraviolét, daya tahan luar anu saé sareng anti-pulverisasi, adhesion pilem cet anu saé, warna anu beunghar, kinerja biaya anu saé.
Polyvinylidene Fluoride (PVDF): Alus ingetan warna jeung lalawanan UV, durability outdoor alus teuing jeung résistansi chalking, résistansi pangleyur alus teuing, moldability alus, résistansi noda, warna kawates, jeung ongkos tinggi.
Kaunggulan produk
1.Good durability sarta hirup panjang dibandingkeun kalawan baja galvanized.
lalawanan panas 2.Good, kirang discoloration dina suhu luhur ti baja galvanized.
3.Good reflectivity termal.
4.Processability sarta nyemprot kinerja sarupa baja galvanized.
kinerja las 5.Good.
6.Good rasio kinerja-harga, kinerja awét sarta harga pisan kalapa.

 

Pipa baja Coils pelat lambar tabung

Warna-coils coils anu lampu, geulis tur mibanda sipat anti korosi alus, sarta bisa langsung diolah.Warna umumna dibagi kana kulawu-bodas, biru laut sareng beureum bata.Éta utamana dipaké dina iklan, konstruksi, panerapan rumah tangga, panerapan listrik, parabot jeung transportasi.Industri.
The cet dipaké dina coil warna-coil milih résin luyu nurutkeun lingkungan pamakéan, kayaning poliéster silikon dirobah poliéster, polyvinyl klorida plastisol, polyvinylidene klorida, jsb Pamaké bisa milih nurutkeun tujuanana.

Warna coated Steel Coil

Steel Pipe Coil Plate Lambaran Tubing

 

Lambaran Steel Prepainted

Steel Seamless Pipe Coil Plate Lambaran Tube

Q: Dupi anjeun produsén?
A: Sumuhun, kami produsén Galvanized Steel Lambaran, Urang boga pabrik sorangan, anu lokasina di Shandong, Cina.Urang boga kakuatan ngarah dina ngahasilkeun sarta exporting Warna coated Steel Coils, Warna coated Steel Coils lambar, jsb Urang janji yén kami naon nu Anjeun keur pilari.
Q: Dupi urang didatangan pabrik anjeun?
A: Wilujeng sumping sakali kami gaduh jadwal anjeun kami bakal ngajemput anjeun.
Q: Dupi anjeun gaduh kadali kualitas?
A: Sumuhun, urang tiasa nampi BV, SGS inspeksi katilu.
Q: Dupi anjeun ngatur kiriman?
A: Yakin, urang boga angkutan barang forwarder permanén anu bisa mangtaun harga pangalusna ti paling pausahaan kapal na nawiskeun jasa profésional.
Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?
A: Umumna éta 7-14 poé lamun barang aya di stock.atawa éta 25-35 poé lamun barang teu di stock, éta nurutkeun kuantitas.
Q: Kumaha urang bisa meunang tawaran?
A: Punten nawiskeun spésifikasi produk, sapertos bahan, ukuran, bentuk, jsb. Janten urang tiasa masihan tawaran anu pangsaéna.
Q: Dupi urang meunang sababaraha sampel? Sakur biaya?
A: Sumuhun, anjeun bisa meunangkeun sampel sadia di stock.Free kami pikeun sampel nyata, tapi konsumén kudu mayar ongkos angkutan barang.
Q: Kumaha anjeun nyieun bisnis urang jangka panjang sarta hubungan alus?
A: 1.We tetep kualitasna alus sarta harga kalapa pikeun mastikeun benefit konsumén urang.
2.We hormat unggal customer salaku sobat urang jeung urang tulus ngalakukeun bisnis jeung nyieun babaturan jeung maranehna, euweuh urusan mana maranéhanana asalna.


  • saméméhna:
  • Teras: