Aluminium Rod

  • 1000 Runtuyan padet Aluminium Babak Rod

    1000 Runtuyan padet Aluminium Babak Rod

    Aluminium mangrupa logam hampang sarta mangrupa logam munggaran dina spésiés logam.Aluminium mibanda sipat kimia jeung fisik husus.Éta henteu ngan ukur beurat, teguh dina tékstur, tapi ogé gaduh ductility anu saé, konduktivitas listrik, konduktivitas termal, résistansi panas sareng résistansi radiasi nuklir.Ieu mangrupa bahan baku dasar penting.Aluminium rod mangrupakeun jenis produk aluminium.The lebur na casting of rod aluminium ngawengku lebur, purifikasi, panyabutan impurity, degassing, panyabutan slag sarta prosés casting.Nurutkeun kana elemen logam béda dikandung dina rod aluminium, rod aluminium bisa kasarna dibagi kana 8 kategori.

  • 2000 Runtuyan padet Aluminium Babak Rod

    2000 Runtuyan padet Aluminium Babak Rod

    2000 runtuyan aluminium rod ngagambarkeun 2A16 (LY16), 2A02 (LY6).2000 runtuyan aluminium rod dicirikeun ku karasa tinggi, diantara nu eusi tambaga anu pangluhurna, ngeunaan 3-5%.2000 runtuyan rod aluminium milik bahan aluminium aviation, nu teu mindeng dipaké dina industri konvensional.

  • 5000 Runtuyan padet Aluminium Babak Rod

    5000 Runtuyan padet Aluminium Babak Rod

    5000 runtuyan aluminium rod ngagambarkeun 5052, 5005, 5083, 5A05 runtuyan.5000 séri rod aluminium milik runtuyan rod aluminium alloy leuwih ilahar dipake, unsur utama magnésium, jeung eusi magnésium antara 3-5%.Ogé katelah alloy aluminium-magnésium.Fitur utama nyaéta dénsitas rendah, kakuatan tegangan tinggi sareng elongasi anu luhur.Dina wewengkon anu sarua, beurat alloy aluminium-magnésium leuwih handap ti séri séjén, sarta ogé loba dipaké dina industri konvensional.

  • 6000 Runtuyan Aluminium padet Babak Bar

    6000 Runtuyan Aluminium padet Babak Bar

    6000 runtuyan aluminium rod ngagambarkeun yén 6061 jeung 6063 utamana ngandung dua unsur, magnésium jeung silikon, jadi kaunggulan 4000 runtuyan jeung 5000 runtuyan anu ngumpul.Alus workability, gampang pikeun coated, sarta workability alus.

  • 7000 Runtuyan padet Aluminium Babak Rod

    7000 Runtuyan padet Aluminium Babak Rod

    7000 runtuyan aluminium rod ngagambarkeun 7075 nu utamana ngandung séng.Eta milik runtuyan aviation.Ieu mangrupa alloy aluminium-magnésium-séng- tambaga, alloy panas-treatable, sarta alloy aluminium super-teuas kalawan lalawanan maké alus.

  • 3000 Runtuyan padet Aluminium Babak Rod

    3000 Runtuyan padet Aluminium Babak Rod

    3000 runtuyan aluminium rod utamana 3003 na 3A21.nagara urang 3000 téhnologi produksi rod aluminium runtuyan relatif alus.3000 runtuyan aluminium rod utamana diwangun ku mangan.Eusi antara 1.0-1.5, anu mangrupikeun séri anu ngagaduhan fungsi anti karat anu langkung saé.

  • 4000 Runtuyan Aluminium padet Babak Rod

    4000 Runtuyan Aluminium padet Babak Rod

    4000 runtuyan aluminium rod The aluminium rod digambarkeun ku 4A01 4000 runtuyan milik séri kalawan eusi silikon luhur.Biasana eusi silikon antara 4,5-6,0%.Ieu milik bahan wangunan, bagian mékanis, forging bahan, bahan las;titik lebur low, résistansi korosi alus, déskripsi produk: Cai mibanda ciri lalawanan panas sarta lalawanan maké.