Tentang Kami

ngeunaan111

Profil Perusahaan

 

Shandong Rizhaoxin Metal Products Co., Ltd. perenahna di Propinsi Shandong, basis produksi baja.Éta mangrupikeun perusahaan beusi sareng baja skala ageung anu ngahijikeun produksi, pamrosésan sareng penjualan.Kalayan reputasi anu saé, produk kualitas luhur, kakuatan anu kuat sareng harga anu murah, éta terkenal di sakumna nagara.Perusahaan kami parantos kalibet dina perdagangan domestik langkung ti sapuluh taun sareng gaduh pangalaman anu beunghar dina perdagangan.Dina 2016, urang muka pasar ka luar nagri.Ayeuna urang gaduh leuwih ti 1000 ton di stock, leuwih ti 800 rupa spésifikasi.Produk ieu cocog pikeun rékayasa, pertambangan batubara, tékstil, kakuatan listrik, alat keur ngagolakkeun, mesin, militér jeung widang lianna.


Dina loba widang penting, ku kahadéan kualitas produk alus teuing, reputasi alus tur konsep pamasaran inovatif, éta sells ogé di imah jeung di mancanagara.Simkuring gaduh kinerja jualan alus teuing jeung jaringan.Volume jualan taunan parusahaan leuwih ti 300.000 ton, sarta volume jualan hits highs anyar unggal taun.Rizhaoxin salawasna boga tujuan dina kualitas produk jeung kapentingan customer, sarta terus strives pikeun ngaronjatkeun kinerja baja jeung layanan palanggan.Sajauh ieu, produk urang geus diékspor ka Malaysia, Vietnam, Singapura, Amérika Serikat, Yunani, Rusia, Mexico, Australia, Kanada, Chili, Peru, Kolombia, Afrika Kidul, Guyana jeung nagara jeung wewengkon séjén.Perusahaan kami ngagaduhan sakelompok staf penjualan internasional anu akrab sareng baja sareng wawuh sareng bisnis ékspor sareng prosés sertipikat.Kami ngagaduhan sababaraha gudang sareng gaduh lisénsi impor sareng ékspor pikeun nyayogikeun hiji-eureun, jasa perdagangan profésional pikeun baja merek tina pengadaan, pamariksaan kualitas, gudang, LCL pikeun ékspor.

227

Patugas

8

Jalur produksi baja

300000 t

Kapasitas produksi taunan

132699591

Produk utama kami nyaéta karbon baja coil, galvanized baja coil, warna-coil baja coil, jsb.. Dina loba widang penting, ku kahadéan kualitas produk alus teuing, reputasi alus tur konsep pamasaran inovatif, éta sells ogé di imah jeung di mancanagara.Simkuring gaduh kinerja jualan alus teuing jeung jaringan.Volume jualan taunan parusahaan leuwih ti 300.000 ton, sarta volume jualan hits highs anyar unggal taun.

Rizhaoxin salawasna boga tujuan dina kualitas produk jeung kapentingan customer, sarta terus strives pikeun ngaronjatkeun kinerja baja jeung layanan palanggan.Sajauh ieu, produk urang geus diékspor ka Malaysia, Vietnam, Singapura, Amérika Serikat, Yunani, Rusia, Mexico, Australia, Kanada, Chili, Peru, Kolombia, Afrika Kidul, Guyana jeung nagara jeung wewengkon séjén.Perusahaan kami ngagaduhan sakelompok staf penjualan internasional anu akrab sareng baja sareng wawuh sareng bisnis ékspor sareng prosés sertipikat.Kami ngagaduhan sababaraha gudang sareng gaduh lisénsi impor sareng ékspor pikeun nyayogikeun hiji-eureun, jasa perdagangan profésional pikeun baja merek tina pengadaan, pamariksaan kualitas, gudang, LCL pikeun ékspor.

140938045