Galvanized Steel Lambaran Coils

Katerangan pondok:

Salaku coils baja galvanized, nyaeta baja lambar ieu immersed dina mandi séng molten pikeun nyieun lambar séng coated dina beungeut cai.

 

$ 590,00 - $ 720,00 / Ton

5 Ton (Pesanan Min.)

Rincian produk

Tag produk

Salaku coils baja galvanized, nyaeta baja lambar ieu immersed dina mandi séng molten pikeun nyieun lambar séng coated dina beungeut cai.Ieu utamana dihasilkeun ku prosés galvanizing kontinyu, nyaeta, pelat baja digulung ieu terus immersed dina tank plating kalawan séng dilebur nyieun pelat baja galvanized;lambaran baja galvanized alloyed.Ieu jenis plat baja ogé dijieun ku metoda dip panas, tapi langsung saatos kaluar tina tanki, dipanaskeun nepi ka kira 500 ℃ pikeun ngabentuk palapis alloy séng jeung beusi.coil galvanized ieu adhesion cet alus tur weldability.
Palapis séng dibagi kana: palapis spangle normal, palapis spangle leutik, euweuh palapis spangle, palapis alloy séng-beusi, palapis ketebalan diferensial sarta pass kulit.

Steel Pipe Coil Plate Lambaran Tube

Ngaran Produk Galvanized Steel Lambaran Coil
Standar ASTM JIS EN DIN
Bahan Q195, Q235SGCC, SGCH, SGC340 SGC400 SGC440 SGC490 SGC570,SGHC SGH340 SGH400 SGH440 SGH490 SGH540DX51D DX52D DX53D DX54D

S220GD S250GD S280GD S320GD S350GD S400GD S500GD S550GD

Téknologi Panas Gulung, Tiis Gulung, Tiis Digambar, Panas Dibébaskeun
Toleransi Kontrol sareng standar, OD: +/-1%, WT: +/-5%
Aplikasi Loba dipaké dina komponén laut, wangunan komponén struktur baja, fasilitas bantu gardu induk,industri ringan, jsb. 
Sarat pamayaran 1.FOB 30% T / T, 70% Sateuacan kiriman
2.CIF 30% Pra-mayar , Kasaimbangan kudu dibayar saméméh kiriman
3.Irrevocable 100% L / C dina tetempoan
Inspeksi pihak katilu SGS, BV, MTC
Kaunggulan waktos pangiriman 1.Short2.Jaminan kualitas3. harga kalapa,

4. Sampel Gratis

Waktos pangiriman Dina 25 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna

 

TINGKAT KUALITAS permukaan
Ngaran Kodeu parentah
Beungeut biasa FA Beungeut biasa
permukaan finish luhur FB Titik korosi leutik, bintik poék, tanda pita, partikel séng, cacad passivation diidinan
permukaan finish High FC Taya spot korosi diwenangkeun, tapi indentation minor, scratch, ripple aliran séng, defects passivation minor diwenangkeun dina wewengkon leutik, sarta beungeut FA dijaga dina sisi séjén sahenteuna.

 

 

Jumlah produk kakuatan ngahasilkeun Kakuatan regangan Elongation sanggeus babandingan narekahan A80(%)(>=)
ketebalan nominal
<=0.04 0.04-0.06 0.60-1.0 1.0-1.2
SGCC 205 270 - - -  
SGCD1 - 270 - 34 36 38
SGCD2 - 270 - 36 38 40
SG340 245 340 20 20 20 20
SG400 295 400 18 18 18 18
SG440 335 440 18 18 18 18

 
Seamless Steel Pipe Coil Plate Lambaran Tube

prosés produk urang bisa nyaluyukeun sakumaha standar diperlukeun anjeun kayaning AISI, ASTM, DIN, GB jsb kalawan export.We dection profésional ogé nyadiakeun bahan béda pikeun stainless steel Anjeun tiasa milih produk Anjeun nu peryogi.

Plat Baja Galvanized

Galvanized Steel Pipe Coil Plate Lambaran Tube

Coiling → unwinding ganda → motong sirah jeung buntut motong → las → beberesih basa → brushing primér → beberesih electrolytic → brushing sekundér → rinsing cai panas → drying hawa panas → looper inlet → annealing kontinyu → hot-dip galvanizing (pot séng keramik)) → péso hawa niupan (diwanohkeun) → cooling hawa sanggeus plating → quenching cai → mesin leveling (ditangtayungan) → manjang leveler → perlakuan passivation (ditangtayungan pikeun lalawanan sidik) → looper ékspor → oiling → motong motong → coiling → unrolling → timbangan → packing

Pipa baja Coils pelat lambar tabung

Baja Galvanized nujul kana éta baja konstruksi karbon biasa anu galvanized, nu éféktif bisa nyegah korosi jeung karat tina baja, kukituna prolonging umur jasa tina baja.Di antarana, galvanizing dibagi kana electro-galvanizing jeung hot-dip galvanizing.Umumna dipaké dina ngawangun tembok exterior, kayaning tembok curtain kaca, témbok curtain marmer, témbok curtain aluminium salaku kolom jeung bahan stress, atawa dipaké dina munara telekomunikasi outdoor, jalan tol jeung baja konstruksi kabuka-hawa séjén disebut baja galvanized, nu galvanizing dibagi. kana elektro-galvanized jeung hot Dip galvanized.

Galvanized Steel Lambaran

Steel Pipe Coil Plate Lambaran Tubing

Hot dip Galvanized Steel Lambaran

Steel Seamless Pipe Coil Plate Lambaran Tube
Q: Dupi anjeun produsén?
A: Sumuhun, kami produsén Galvanized Steel Lambaran, Urang boga pabrik sorangan, anu lokasina di Shandong, Cina.Simkuring boga kakuatan ngarah dina ngahasilkeun sarta exporting panas-dip galvanizing lambar, tiis digulung galvanizing lambar baja, jsb Urang janji yén kami naon nu Anjeun keur pilari.
Q: Dupi urang didatangan pabrik anjeun?
A: Wilujeng sumping sakali kami gaduh jadwal anjeun kami bakal ngajemput anjeun.
Q: Dupi anjeun gaduh kadali kualitas?
A: Sumuhun, urang tiasa nampi BV, SGS inspeksi katilu.
Q: Dupi anjeun ngatur kiriman?
A: Yakin, urang boga angkutan barang forwarder permanén anu bisa mangtaun harga pangalusna ti paling pausahaan kapal na nawiskeun jasa profésional.
Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?
A: Umumna éta 7-14 poé lamun barang aya di stock.atawa éta 25-35 poé lamun barang teu di stock, éta nurutkeun kuantitas.
Q: Kumaha urang bisa meunang tawaran?
A: Punten nawiskeun spésifikasi produk, sapertos bahan, ukuran, bentuk, jsb. Janten urang tiasa masihan tawaran anu pangsaéna.
Q: Dupi urang meunang sababaraha sampel? Sakur biaya?
A: Sumuhun, anjeun bisa meunangkeun sampel sadia di stock.Free kami pikeun sampel nyata, tapi konsumén kudu mayar ongkos angkutan barang.
Q: Kumaha anjeun nyieun bisnis urang jangka panjang sarta hubungan alus?
A: 1.We tetep kualitasna alus sarta harga kalapa pikeun mastikeun benefit konsumén urang.
2.We hormat unggal customer salaku sobat urang jeung urang tulus ngalakukeun bisnis jeung nyieun babaturan jeung maranehna, euweuh urusan mana maranéhanana asalna.


  • saméméhna:
  • Teras: