Coils baja

  • SECC PPGI Prepainted Galvanized Steel Coils

    SECC PPGI Prepainted Galvanized Steel Coils

    SECC PPGI Prepainted Galvanized Steel Coils, PPGI & PPGL (prepainted galvanized steel & prepainted galvalume steel) ogé katelah pre-coated baja atawa warna coated coils baja, Ieu mangrupakeun produk dijieunna tina panas-dip cadar baja galvanis, panas-dip cadar baja galvalume , lambaran baja galvanis elektro, jsb.

     

    $ 620,00 - $ 750,00 / Ton

    5 Ton (Pesanan Min.)
  • CGCC Warna coated PPGI Prepainted Steel Coils

    CGCC Warna coated PPGI Prepainted Steel Coils

    CGCC Warna coated PPGI Prepainted Steel Coils, PPGI & PPGL (prepainted galvanized steel & prepainted galvalume steel) ogé katelah pre-coated baja atawa warna coated coils baja, Ieu mangrupakeun produk dijieunna tina panas-dip cadar baja galvanis, panas-dip baja galvalume. lambar, lambaran baja galvanis elektro, jsb.

     

    $ 620,00 - $ 750,00 / Ton

    5 Ton (Pesanan Min.)
  • Tiis Rolled GI Warna coated Steel Coils

    Tiis Rolled GI Warna coated Steel Coils

    Cold Rolled GI Color Coils Steel Coils,PPGI & PPGL (prepainted galvanized steel & prepainted galvalume steel) ogé katelah baja pre-coated atanapi coils baja dilapis warna, Ieu mangrupikeun produk anu didamel tina lambaran baja galvanis panas-dip, baja galvalume panas-dip. cadar, lambaran baja galvanis elektro, jsb.

     

    $ 620,00 - $ 750,00 / Ton

    5 Ton (Pesanan Min.)
  • PPGI Prepainted Galvanized Steel Coils

    PPGI Prepainted Galvanized Steel Coils

    PPGI Prepainted Steel Coil, PPGI & PPGL (prepainted galvanized steel & prepainted galvalume steel) ogé katelah pre-coated steel atawa warna coated steel coil, Ieu mangrupakeun produk dijieunna tina panas-dip cadar baja galvanis, panas-dip galvalume cadar baja, elektro lambaran baja galvanis, jsb.

     

    $ 620,00 - $ 750,00 / Ton

    5 Ton (Pesanan Min.)
  • PPGL Prepainted Galvalume Steel Coils

    PPGL Prepainted Galvalume Steel Coils

    PPGL Prepainted Galvalume Steel Coils, PPGI & PPGL (prepainted galvanized steel & prepainted galvalume steel) ogé katelah baja pre-coated atawa warna coated coils baja, Ieu mangrupakeun produk dijieunna tina lambar baja galvanis panas-dip, lambar baja galvalume panas-dip, lambaran baja galvanis elektro, jsb.

     

    $ 620,00 - $ 750,00 / Ton

    5 Ton (Pesanan Min.)
  • DX53D + Z Galvanized Steel Coils

    DX53D + Z Galvanized Steel Coils

    Galvanized Steel Coil DX53D + Z mangrupakeun jenis bahan tina coils baja galvanized

     

    $ 590,00 - $ 720,00 / Ton

    5 Ton (Pesanan Min.)
  • JIS G3302 Séng coated Hot-dip Galvanized Steel Coils

    JIS G3302 Séng coated Hot-dip Galvanized Steel Coils

    JIS G3302 Hot-dip Galvanized Séng coated Steel Coil mangrupakeun jenis bahan séng coated steel coil.

     

    $ 590,00 - $ 720,00 / Ton

    5 Ton (Pesanan Min.)
  • Galvanized Steel Lambaran Coils

    Galvanized Steel Lambaran Coils

    Salaku coils baja galvanized, nyaeta baja lambar ieu immersed dina mandi séng molten pikeun nyieun lambar séng coated dina beungeut cai.

     

    $ 590,00 - $ 720,00 / Ton

    5 Ton (Pesanan Min.)
  • ASTM A653 Galvanized Struktural Steel Coil

    ASTM A653 Galvanized Struktural Steel Coil

    Galvanized Structural Steel Coils ASTM A653 mangrupakeun jenis bahan tina baja galvanized coils.The cadar baja ipis anu immersed dina mandi séng molten sangkan permukaan taat kana pelat baja ipis jeung lapisan séng.

     

    $ 590,00 - $ 720,00 / Ton

    5 Ton (Pesanan Min)
  • EN 10346 DX54D + Z Galvanized Steel Coils

    EN 10346 DX54D + Z Galvanized Steel Coils

    EN 10346 DX54D + Z Galvanized Steel Coils mangrupikeun bahan tina gulungan baja galvanis.Lambaran baja ipis direndam dina mandi séng molten pikeun ngajantenkeun permukaanna caket kana lambaran baja ipis kalayan lapisan séng.

     

    $ 590,00 - $ 720,00 / Ton

    5 Ton (Pesanan Min.)
  • EN 10142 DX56D + Z Galvanized Steel Coils

    EN 10142 DX56D + Z Galvanized Steel Coils

    EN 10142 DX56D + Z Galvanized Steel lambar di Coils mangrupakeun jenis bahan tina coils baja galvanized.The lambaran baja ipis ieu immersed dina mandi séng molten sangkan permukaan taat kana pelat baja ipis jeung lapisan séng.

     

    $ 590,00 - $ 720,00 / Ton

    5 Ton (Pesanan Min.)
  • JIS G3141 SPCG Galvanized Steel Coils

    JIS G3141 SPCG Galvanized Steel Coils

    JIS G3141 SPCG Galvanized Steel lambar di Coil mangrupakeun jenis bahan tina coil baja galvanized Lambaran baja ipis ieu immersed dina mandi séng molten sangkan permukaan taat kana pelat baja ipis jeung lapisan séng.

     

    $ 590,00 - $ 720,00 / Ton

    5 Ton (Pesanan Min.)