Warta

  • Beda antara coil rolled tiis jeung coil rolled panas

    baja digulung tiis nyaéta baja dihasilkeun ku rolling tiis.Rolling tiis nyaéta lambaran baja diala ku salajengna ngurangan lambar baja No.. 1 ka ketebalan target dina kondisi suhu kamar.Dibandingkeun jeung baja panas-digulung, baja tiis-digulung ngabogaan ketebalan leuwih tepat, a lemes jeung geulis sur ...
    Maca deui
  • Klasifikasi sarta pamakéan pelat baja corrugated

    pelat baja Corrugated bisa dibagi kana aluminium séng plated pelat baja corrugated (galvalume pelat baja), galvanized pelat baja corrugated na aluminium pelat baja corrugated nurutkeun palapis béda jeung bahan.lambar baja corrugated Galvanized nyaeta tiis-digulung kontinyu hot-dip ga ...
    Maca deui
  • Sipat Steels Tujuan husus

    Baja khusus, nyaéta baja khusus, mangrupikeun jinis baja anu paling penting anu dianggo dina kalolobaan industri ékonomi nasional, sapertos mesin, mobil, industri militer, bahan kimia, alat-alat rumah tangga, kapal, transportasi, karéta api sareng industri anu muncul.Baja khusus mangrupikeun sy...
    Maca deui
  • A36 Amérika Standar Karbon Struktural Steel Lambaran Bahan Bubuka

    1. Bubuka pelat baja A36 ASTM 36 teh Amérika standar karbon pelat struktural ## 185 * 3755 * 9190 ##.2. Standar palaksanaan pelat baja A36 Nerapkeun standar ASTM A36 / A36M-03a, (sarua jeung spésifikasi ASME) 3. Pamakéan pelat baja A36 Standar ieu manglaku ka riveted, bolted a ...
    Maca deui
  • Diaméter badag kelim lempeng dilas pipa jeung tabung

    diaméterna badag lempeng kelim dilas pipe: ogé katelah pipe baja dilas, éta kabentuk ku bending plat baja atawa strip baja, model listrik 0317. Inspection 8517611 baku, lajeng eta dijieun ku las frékuénsi luhur sarta las arc submerged.Numutkeun formulir weld, éta ngabagi ...
    Maca deui
  • Bahan pipah baja A105

    A105 mangrupikeun nomer standar ASTM Amérika, sareng A ngagambarkeun baja struktural karbon biasa.Ngaran baku: forgings baja karbon pikeun komponén pipe.Kusabab ngan hiji tempa baja karbon anu dieusian dina standar ieu, A105 malah kelas baja karbon tina forging.A105 ogé kode bahan, ...
    Maca deui
  • Produksi baja atah global turun 3.0% sataun-on-taun dina bulan Agustus

    Dina 22 Séptémber, Asosiasi Baja Dunia (WSA) ngaluarkeun data produksi baja atah global pikeun Agustus 2022. Dina bulan Agustus, kaluaran baja atah 64 nagara sareng daérah numutkeun Asosiasi Baja Dunia nyaéta 150,6 juta ton, turun 3,0% sataun-on -taun.Dina bulan Agustus, output tina ste ...
    Maca deui
  • Ciri jeung aplikasi tina pelat baja tahan maké

    Wear Resistant Steel Plate ngarujuk kana produk pelat khusus anu dirarancang pikeun dianggo dina kaayaan ngagem daérah anu ageung.Plat baja tahan-tahan anu biasa dianggo nyaéta produk piring anu didamel tina ketebalan tina lapisan tahan tahan alloy kalayan karasa tinggi sareng résistansi ngagem anu saé dina permukaan ...
    Maca deui
  • Produksi baja atah global turun 6.5% sataun-on-taun dina bulan Juli

    Dina 23 Agustus, World Steel Association (WSA) ngaluarkeun data produksi baja atah global pikeun Juli 2022. Dina Juli, kaluaran baja atah 64 nagara jeung wewengkon kaasup dina statistik tina World Steel Association nyaéta 149,3 juta ton, sataun. -on-taun panurunan 6,5%.Dina bulan Juli, Af...
    Maca deui
  • Kualitas luhur Hot-dip Galvanized Steel Plate

    Hot-dipped cadar baja galvanized mangrupakeun produk palapis alloy kualitas luhur loba dipaké dina konstruksi, otomotif, panerapan imah jeung palapis warna, bungkusan jeung industri lianna.Sajumlah ageung studi ékspérimén nunjukkeun yén fitur anu penting tina lambaran baja galvanis panas-dip nyaéta ...
    Maca deui
  • Beda antara pipa baja seamless digulung tiis jeung pipa baja seamless panas digulung

    Beda antara pipa baja seamless tiis-digulung jeung pipe baja seamless panas-digulung Hot-digulung jeung baja tiis-digulung téh sadayana baja atawa baja ngabentuk prosés, maranéhna boga dampak hébat kana organisasi jeung kinerja baja, baja rolling utamana Hot rolling. nyaeta metoda utama, sarta tiis ...
    Maca deui
  • Naon anu disebut warna coated baja plat warna coated baja bisa dibagi kana sababaraha kategori

    Aya seueur jinis panel cladding témbok luar di pasar, sareng lambaran baja anu dilapis warna mangrupikeun salah sahijina, kalayan fitur sapertos warna permukaan novél sareng résistansi korosi.Loba jalma teu nyaho loba ngeunaan baja coated warna.Janten naon baja dilapis warna?Warna naon c...
    Maca deui