Tabung Aluminium

  • 1000 Runtuyan Aluminium Tube Aluminium Pipa

    1000 Runtuyan Aluminium Tube Aluminium Pipa

    1100 Aluminium Tube Kimia Komposisi jeung Pasipatan Jinguang Metal Jinguang 1100 nyaeta industri aluminium murni kalawan eusi aluminium (fraksi massa) 99,00, nu teu bisa strengthened ku perlakuan panas.Cai mibanda lalawanan korosi tinggi, konduktivitas listrik sarta konduktivitas termal, dénsitas low, plasticity alus, sarta bisa ngahasilkeun rupa-rupa bahan aluminium ku ngolah tekanan, tapi kakuatan anu low.

  • 2000 Runtuyan Aluminium Tube Aluminium Pipa

    2000 Runtuyan Aluminium Tube Aluminium Pipa

    Unsur alloy utama 2000 runtuyan alloy aluminium nyaéta tambaga jadi alloy disebut ogé alloy Al-Cu.Sanggeus perlakuan panas.2000 séri alloy aluminium boga sipat mékanis sarupa jeung baja low-karbon.Éta rawan stres retakan korosi, ku kituna téknologi las busur henteu disarankeun.

  • 3000 Runtuyan Aluminium Tube Aluminium Pipa

    3000 Runtuyan Aluminium Tube Aluminium Pipa

    Unsur alloy utama 3000 runtuyan alloy aluminium nyaéta mangan jadi sababaraha urang nelepon aranjeunna alloy Al-Mn nu boga kakuatan tinggi, formability sarta lalawanan korosi.3000 séri alloy aluminium anu cocog pikeun anodizing na las tapi perlakuan panas nyaeta infeasible.Aranjeunna gaduh aplikasi anu lega tina alat-alat dapur rumah tangga sapertos panci sareng panci pikeun penukar panas dina pembangkit listrik.

  • 5000 Runtuyan Aluminium Tube Aluminium Pipa

    5000 Runtuyan Aluminium Tube Aluminium Pipa

    5000 séri alloy aluminium ngandung magnésium gawé salaku unsur alloy jadi sababaraha urang nelepon aranjeunna alloy Al-Mg.Éta nunjukkeun résistansi korosi sareng kamampuan las tapi henteu tiasa dirawat panas.5000 runtuyan alloy aluminium bisa loba dipaké dina kapal tekanan, konstruksi, transportasi jeung industri wahana, sarta hususna cocog pikeun lingkungan laut.

  • 6000 Runtuyan Aluminium Tube Aluminium Pipa

    6000 Runtuyan Aluminium Tube Aluminium Pipa

    Unsur alloy utama 6000 séri alloy aluminium nyaéta magnésium jeung silikon, ku kituna maranéhanana ogé disebut alloy Al-Mg-Si.Aranjeunna mibanda kakuatan sedeng, résistansi korosi alus, machinability na weldability, sarta maranéhna ogé bisa strengthened ku perlakuan panas.6000 séri alloy aluminium anu ampir alloy aluminium paling umum tur bisa dipaké pikeun industri jeung konstruksi aluminium Tonjolan profil.Éta mangrupikeun pilihan munggaran pikeun aplikasi arsitéktur sareng struktural sareng ogé seueur dianggo dina treuk sareng kerangka laut.

  • 7000 Runtuyan Aluminium Tube Aluminium Pipa

    7000 Runtuyan Aluminium Tube Aluminium Pipa

    7000 runtuyan alloy aluminium utamana Al-Zn-Mg jeung Al-Zn-Mg-Cu alloy runtuyan, jadi sababaraha urang nelepon aranjeunna alloy Al-Zn-Mg-Cu.Aranjeunna milik alloy aluminium super teuas tur mangrupakeun pilihan kahiji aerospace, wahana jeung industri nuntut tinggi.