ASTM A653M Galvanized Steel Lambaran Plate

Katerangan pondok:

ASTM A653M Galvanized Steel Sheet mangrupikeun jinis Hot Dip Galvanized Steel Sheet, sareng Galvanized Steel Plate ngarujuk kana lambaran baja kalayan lapisan séng dilapis dina permukaan.

 

$ 590,00 - $ 720,00 / Ton

5 Ton (Pesanan Min.)

Rincian produk

Tag produk

ASTM A653M Galvanized Steel Sheet Plate mangrupikeun jinis Hot Dip Galvanized Steel Sheet Plate, sareng Galvanized Steel Plate ngarujuk kana lambaran baja kalayan lapisan séng dilapis dina permukaan.Galvanizing mangrupikeun metode ekonomis sareng efektif anu sering dianggo pikeun nyegah karat, sareng sakitar satengah produksi séng di dunya dianggo dina prosés ieu.Pelat Baja Galvanized nyaéta pikeun nyegah permukaan lambaran galvanizing baja tina corroded sareng manjangkeun umur jasana, sareng permukaan pelat baja dilapis ku lapisan séng logam.Hot dip galvanized lambar baja nyaéta pelat baja ipis nu lambaran baja ipis ieu immersed dina mandi séng molten ku kituna lapisan séng ieu anut kana beungeut cai.Ayeuna, utamana dihasilkeun ku prosés galvanizing kontinyu, nyaeta, lambar baja galvanized dijieun ku terus immersing pelat baja digulung dina tank plating nu séng ieu melted.With kapanggihna industri, panas-dip cadar galvanized geus. dipaké dina loba widang.Kauntungannana hot-dip galvanized paltes téh nya éta boga umur anti korosi panjang tur lega adaptable kana lingkungan.Éta salawasna janten metode perlakuan anti korosi anu populér.Hal ieu loba dipaké dina komponén laut, ngawangun komponén struktur baja, fasilitas bantu gardu induk, industri lampu, etc.The jaman anti korosi panas-dip galvanizing panjang, tapi jaman anti korosi mah béda dina lingkungan béda: 13 taun di wewengkon industri beurat, 50 taun di sagara, 104 taun di pinggiran kota, jeung 30 taun di kota.

Steel Pipe Coil Plate Lambaran Tube

 

Ngaran Produk ASTM A653M Galvanized Steel Lambaran
Standar ASTM A653M
Bahan GB-PT,JY (Standar Nasional)
EN-DX51D+Z
ASTM - A653/CQ, LFQ (AS)
JIS – G3302/SGCC (Jepang)
Din - 17162/St01Z,St02Z (urut Républik Féderal Jérman)
Téknologi Panas Gulung, Tiis Gulung, Tiis Digambar, Panas Dibébaskeun
Toleransi Kontrol sareng standar, OD: +/-1%, WT: +/-5%
Komposisi Kimia C: ≤0,07%
Si: ≤0,03%
Bungbulang: ≤0,5%P: ≤0,025%S: ≤0,025%

S: ≥0,02%

Milik mékanis σb/MPa≥:205
σs/MPa≥:270
Aplikasi Loba dipaké dina komponén laut, wangunan komponén struktur baja, fasilitas bantu gardu induk,industri ringan, jsb. 
Sarat pamayaran 1.FOB 30% T / T, 70% Sateuacan kiriman
2.CIF 30% Pra-mayar , Kasaimbangan kudu dibayar saméméh kiriman
3.Irrevocable 100% L / C dina tetempoan
Inspeksi pihak katilu SGS, BV, MTC
Kaunggulan waktos pangiriman 1.Short2.Jaminan kualitas3. harga kalapa,

4. Sampel Gratis

Waktos pangiriman Dina 25 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna

 

Seamless Steel Pipe Coil Plate Lambaran Tube

prosés produk urang bisa nyaluyukeun sakumaha standar diperlukeun anjeun kayaning AISI, ASTM, DIN, GB jsb kalawan export.We dection profésional ogé nyadiakeun bahan béda pikeun stainless steel Anjeun tiasa milih produk Anjeun nu peryogi.

Plat Baja Galvanized

Galvanized Steel Pipe Coil Plate Lambaran Tube

Coiling → unwinding ganda → motong sirah jeung buntut motong → las → beberesih basa → brushing primér → beberesih electrolytic → brushing sekundér → rinsing cai panas → drying hawa panas → looper inlet → annealing kontinyu → hot-dip galvanizing (pot séng keramik)) → péso hawa niupan (diwanohkeun) → cooling hawa sanggeus plating → quenching cai → mesin leveling (ditangtayungan) → manjang leveler → perlakuan passivation (ditangtayungan pikeun lalawanan sidik) → looper ékspor → oiling → motong motong → coiling → unrolling → timbangan → packing

Pipa baja Coils pelat lambar tabung

Baja Galvanized nujul kana éta baja konstruksi karbon biasa anu galvanized, nu éféktif bisa nyegah korosi jeung karat tina baja, kukituna prolonging umur jasa tina baja.Di antarana, galvanizing dibagi kana electro-galvanizing jeung hot-dip galvanizing.Umumna dipaké dina ngawangun tembok exterior, kayaning tembok curtain kaca, témbok curtain marmer, témbok curtain aluminium salaku kolom jeung bahan stress, atawa dipaké dina munara telekomunikasi outdoor, jalan tol jeung baja konstruksi kabuka-hawa séjén disebut baja galvanized, nu galvanizing dibagi. kana elektro-galvanized jeung hot Dip galvanized.

Galvanized Steel Lambaran

Steel Pipe Coil Plate Lambaran Tubing

Hot dip Galvanized Steel Lambaran

 

Steel Seamless Pipe Coil Plate Lambaran Tube
Q: Dupi anjeun produsén?
A: Sumuhun, kami produsén Galvanized Steel Lambaran, Urang boga pabrik sorangan, anu lokasina di Shandong, Cina.Simkuring boga kakuatan ngarah dina ngahasilkeun sarta exporting panas-dip galvanizing lambar, tiis digulung galvanizing lambar baja, jsb Urang janji yén kami naon nu Anjeun keur pilari.
Q: Dupi urang didatangan pabrik anjeun?
A: Wilujeng sumping sakali kami gaduh jadwal anjeun kami bakal ngajemput anjeun.
Q: Dupi anjeun gaduh kadali kualitas?
A: Sumuhun, urang tiasa nampi BV, SGS inspeksi katilu.
Q: Dupi anjeun ngatur kiriman?
A: Yakin, urang boga angkutan barang forwarder permanén anu bisa mangtaun harga pangalusna ti paling pausahaan kapal na nawiskeun jasa profésional.
Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?
A: Umumna éta 7-14 poé lamun barang aya di stock.atawa éta 25-35 poé lamun barang teu di stock, éta nurutkeun kuantitas.
Q: Kumaha urang bisa meunang tawaran?
A: Punten nawiskeun spésifikasi produk, sapertos bahan, ukuran, bentuk, jsb. Janten urang tiasa masihan tawaran anu pangsaéna.
Q: Dupi urang meunang sababaraha sampel? Sakur biaya?
A: Sumuhun, anjeun bisa meunangkeun sampel sadia di stock.Free kami pikeun sampel nyata, tapi konsumén kudu mayar ongkos angkutan barang.
Q: Kumaha anjeun nyieun bisnis urang jangka panjang sarta hubungan alus?
A: 1.We tetep kualitasna alus sarta harga kalapa pikeun mastikeun benefit konsumén urang.
2.We hormat unggal customer salaku sobat urang jeung urang tulus ngalakukeun bisnis jeung nyieun babaturan jeung maranehna, euweuh urusan mana maranéhanana asalna.


  • saméméhna:
  • Teras: