DIN S235jr Hot Rolled Karbon Steel Coils

Katerangan pondok:

DIN S235jr Hot Rolled Carbon Steel Coil paling loba dipaké alatan kandungan karbon sedeng anak, sipat komprehensif alus, jeung kakuatan cocog, plasticity jeung sipat las.

 

$ 560,00 - $ 690,00 / Ton

5 Ton (Pesanan Min.)

Rincian produk

Tag produk

Hot Rolled DIN S235jr Carbon Steel Coil mangrupikeun anu paling seueur dianggo kusabab kandungan karbon anu sedeng, sipat komprehensif anu saé, sareng kakuatan anu cocog, plastisitas sareng sipat las.Hot Rolled S235JRG1 Steel Coils mindeng digulung kana rod kawat atawa baja buleud, baja kuadrat, baja datar, baja sudut, I-beam, channel steel, pigura jandela baja jeung baja bagian séjén, sarta sedeng-kandel Karbon Steel Plate.S235JRG1 Steel Coil loba dipaké dina struktur arsitéktur sarta rékayasa.Salaku tambahan, Hot Rolled Carbon Steel Coil sering dianggo dina pembuatan bar baja atanapi dina pangwangunan bengkel, menara transmisi tegangan tinggi, sasak, kendaraan, boiler, wadah, kapal, jsb, sareng Hot Rolled Carbon Steel Coil ogé. loba dipaké salaku bagian mékanis jeung syarat kinerja low.

Steel Pipe Coil Plate Lambaran Tube

 

Ngaran Produk DINS235jr Hot Rolled Karbon Steel Coil
Standar DIN S235JR
Bahan GB-Q235A / B / C / D
ISO-E235B/D
ASTM - A570 Gr.A/D, A283M Gr.D
JIS - SS41 G3101
DIN - S235JR / sT37-2
Téknologi Panas Gulung, Tiis Gulung, Tiis Digambar, Panas Dibébaskeun
Toleransi Kontrol sareng standar, OD: +/-1%, WT: +/-5%
Komposisi Kimia C:-
Bungbulang:-P: ≤0,05%S: ≤0,05%
Milik mékanis Kakuatan ngahasilkeun (MPa) ≥:245
Kakuatan ngahasilkeun (MPa) ≥:235Kakuatan ensile (MPa): 400-510Elongation %≥:21
Aplikasi Loba dipaké dina komponén laut, wangunan komponén struktur baja, fasilitas bantu gardu induk,industri ringan, jsb. 
Sarat pamayaran 1.FOB 30% T / T, 70% Sateuacan kiriman
2.CIF 30% Pra-mayar , Kasaimbangan kudu dibayar saméméh kiriman
3.Irrevocable 100% L / C dina tetempoan
Inspeksi pihak katilu SGS, BV, MTC
Kaunggulan waktos pangiriman 1.Short2.Jaminan kualitas3. harga kalapa,

4. Sampel Gratis

Waktos pangiriman Dina 25 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna

Seamless Steel Pipe Coil Plate Lambaran Tube

 

Karbon Steel Coil

Karbon Steel Coils

Galvanized Steel Pipe Coil Plate Lambaran Tube

Téknologi ngolah pelat baja karbon kalebet: rolling panas sareng rolling tiis:
1. Hot rolling
Métode processing rolling panas kaasup rolling panas, forging, Tonjolan jeung métode séjénna.
2. Tiis rolling
métode processing rolling tiis kaasup rolling tiis, gambar tiis tur gambar tiis, bending tiis, Tonjolan tiis jeung métode séjénna.
Metodeu rolling tiis nyaéta neruskeun ngolah baja digulung panas handap suhu recrystallization sangkan eta baja digulung tiis.Ngagunakeun métode processing rolling tiis bisa ngaronjatkeun sipat mékanis tina baja, sarta ménta produk kalawan akurasi diménsi tinggi na smoothness tangtu.

Pipa baja Coils pelat lambar tabung

Lambaran Baja Karbon

Karbon Steel Lambaran

Steel Pipe Coil Plate Lambaran Tubing

Tiis Rolled Karbon Steel Coil

 

Steel Seamless Pipe Coil Plate Lambaran Tube
Q: Dupi anjeun produsén?
A: Leres, kami produsén Karbon Steel Sheet, Kami gaduh pabrik sorangan, anu aya di Shandong, Cina.Simkuring boga kakuatan ngarah dina ngahasilkeun sarta exporting lambar baja karbon, coil baja karbon digulung tiis, jsb Urang janji yén kami naon nu Anjeun keur pilari.
Q: Dupi urang didatangan pabrik anjeun?
A: Wilujeng sumping sakali kami gaduh jadwal anjeun kami bakal ngajemput anjeun.
Q: Dupi anjeun gaduh kadali kualitas?
A: Sumuhun, urang tiasa nampi BV, SGS inspeksi katilu.
Q: Dupi anjeun ngatur kiriman?
A: Yakin, urang boga angkutan barang forwarder permanén anu bisa mangtaun harga pangalusna ti paling pausahaan kapal na nawiskeun jasa profésional.
Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?
A: Umumna éta 7-14 poé lamun barang aya di stock.atawa éta 25-35 poé lamun barang teu di stock, éta nurutkeun kuantitas.
Q: Kumaha urang bisa meunang tawaran?
A: Punten nawiskeun spésifikasi produk, sapertos bahan, ukuran, bentuk, jsb. Janten urang tiasa masihan tawaran anu pangsaéna.
Q: Dupi urang meunang sababaraha sampel? Sakur biaya?
A: Sumuhun, anjeun bisa meunangkeun sampel sadia di stock.Free kami pikeun sampel nyata, tapi konsumén kudu mayar ongkos angkutan barang.
Q: Kumaha anjeun nyieun bisnis urang jangka panjang sarta hubungan alus?
A: 1.We tetep kualitasna alus sarta harga kalapa pikeun mastikeun benefit konsumén urang.
2.We hormat unggal customer salaku sobat urang jeung urang tulus ngalakukeun bisnis jeung nyieun babaturan jeung maranehna, euweuh urusan mana maranéhanana asalna.


  • saméméhna:
  • Teras: